Britist vägistamisohver sattus Dubais trellide taha

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai rand.
Dubai rand. Foto: AFP / Scanpix

Briti naine, kes esitas Dubai politseile kaebuse vägistamise kohta uusaastaööl, jäi seal seepeale ilma oma passist ning võib sattuda hoopis ise trellide taha abieluvälise seksi eest oma kihlatuga, kirjutab The Times.

23-aastane Londonis elava Pakistani päritolu ja islamiusku naise sõnul ründas teda hotellitöötaja Addressi hotellis. Enne seda oli ta sealsamas oma kihlatuga kihluse tähistamiseks napsutanud, sellega aga nii kõvasti liialdanud, et kaotas tualettruumis teadvuse. Seal naise jutu järgi hotellitöötaja talle kallale tungiski.

Kui naine läks politseisse vägistamisest teatama, pandi abieluvälise seksi eest trellide taha nii tema ise kui tema 44-aastane kihlatu. Nimelt keelavad kohalikud seadused paaridel, kes pole abielus, hotellitoa jagamise. Lisaks esitati Dubaisse kolmepäevasele aastavahetuspuhkusele tulnud paarile süüdistus ka alkoholi pruukimises kohas, kus seda teha ei tohi.

Paar süüdistab, et kohalik politsei ei tegelenud üldse vägistamisküsimusega, vaid keskendus nende joomisele ja toajagamisele. Pärast vanglas veedetud ööd lasti nad siiski kautsjoni eest vabaks, ära võeti aga passid. 

Mees, keda Briti kodakondsusega naine vägistamises süüdistab, eitab vägistamist. Tema väitel andis naine nõusoleku. Ka tema istub nüüd abieluvälise seksi eest trellide taga.

Naisele on soovitatud, et kui ta tahab koju saada, peaks ta vägistamissüüdistusest loobuma ja kihlatuga kohe abielluma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles