Sarah Palin asub tööle Fox Newsis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Palin
Sarah Palin Foto: AFP / Scanpix

USA vabariiklaste asepresidendikandidaat 2008. aasta valimistel, endine Alaska kuberner Sarah Palin alustab lähiajal telekanalis Fox News tööd poliitikakommentaatorina, ütles eile tema advokaat.


Fox Newsi teatel ei hakka mullu juulis segastel põhjustel kuberneri kohalt tagasi astunud Palin oma saadet juhtima, vaid esineb regulaarselt uudistekanalis mitmeaastase lepingu raames, kirjutas

BBC

. Tehingu rahalised üksikasjad pole praegu teada.

«Olen põnevil, et saan liituda Fox Newsi andeka meeskonnaga,» ütles Palin Foxi kodulehel ilmunud avalduses. «On imeline asi olla osa kohast, mis nii palju ausaid ja tasakaalus uudiseid väärtustab.»

Vaatlejate sõnul suurendab konservatiivide seas populaarse Palini palkamine uudistekanali vaatavust. Juba praegu töötavad Foxi heaks mitmed mainekad vabariiklased nagu George W. Bushi endine nõunik Karl Rove, esindajatekoja eksspiiker Newt Gingrich ja tunamullu presidendikandidaadiks pürginud Mike Huckabee.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil Palin televisioonis tööle asub. 1980ndatel töötas ta poole kohaga Alaskas kohaliku telekanali spordireporterina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles