USA ülikooli tulistamises hukkusid õppejõud

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolm inimest sai surma ja veel kolm vigastada reede pärastlõunal Alabama ülikoolis Huntsville’is puhkenud tulistamises.


Kahtlusalune naine on juba vahistatud ning veel üks isik kinni peetud, mitte arreteeritud, teatas ülikooli pressiesindaja CNNi andmetel.

Politsei esindaja jättis kinnipeetute arvu veel lahtiseks. Taparelva pole veel leitud. Kahtlusalune saadi kätte kooli ees ja teda kuulatakse üle.

Kohaliku telekanali WAFF teatel vahistati kooli naistöötaja, kes avas tule bioloogia teaduskonna koosolekul kui selgus, et talle ei pakuta uuel semestril õppetööd.

Huntsville Times teatas, et vahistatud on naissoost bioloogiaprofessor ja kinni peetud tema abikaasa, vahendas AFP uudisteagentuur. Hiljem saadud andmete kohaselt on vahistatud Amy Bishopi nimeline naine.

Tulistamine toimus veidi enne kella nelja ülikooli Shelby-nimelises keskuses - teaduse ja tehnoloogia hoones. Kõik kolm hukkunut ja kaks vigastatut olid õppejõud, üks vigastatu tehniline töötaja. Tudengid kannatada pole saanud. Neil lubati koju minna.

CNNi andmetel said surma bioloogia teaduskonna juht ja kaks bioloogiaprofessorit, üks professor on kriitilises olukorras reanimatsioonis, üks abiprofessor ja assistent stabiilses seisundis haiglas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles