Slovakkia lubab hüvitist lõhkeainega reisinud mehele

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast plastiklõhkeaine intsidenti trükkis Slovaki päevaleht SME oma lugejatele kottidele kleepimiseks silte kirjadega «Ettevaatust! Seda pagasit on kontrollinud Slovaki politsei.» ja «Palun, ärge pange lõhkeaineid.».
Pärast plastiklõhkeaine intsidenti trükkis Slovaki päevaleht SME oma lugejatele kottidele kleepimiseks silte kirjadega «Ettevaatust! Seda pagasit on kontrollinud Slovaki politsei.» ja «Palun, ärge pange lõhkeaineid.». Foto: AFP / Scanpix

Slovakkia siseminister Robert Kalinak lubas eile, et tema ministeerium jõuab kokkuleppele mehega, kelle lennukipagasisse pani politsei turvatesti käigus lõhkeainet, teatab Visegradi grupi koduleht.

Kalinak ei täpsustanud, ei seda, millal, ega ka seda, kui palju kõigest teadmatult plastlõhkainega Slovakkiast Iirimaale lennanud mehele hüvitist makstakse. Samas lubas minister, et kõik osapooled saavad olema rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles