India teismeline teenijanna pidi tööl uskumatuid jõhkrusi taluma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korrusmaja Vasant Kunji piirkonnas New Delhis, kus väidetav piinamine toimus.
Korrusmaja Vasant Kunji piirkonnas New Delhis, kus väidetav piinamine toimus. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal päästis India politsei teismelise naisteenija, kes oli oma tööandja juures saanud kohutavaid vigastusi. Nüüd jutustas neiu, et teda sunniti uriini jooma, hoiti alasti vannitoas ja põletati kuuma panniga.

Neiu oli päästetud New Delhi peenes piirkonnas asuvast kodust pärast naabrite võimudele esitatud kaebusi. Politsei sõnul piinas teismelise palganud 50-aastane India naine tütarlast põhjalikult.

«Mu tööandja sundis mind uriini jooma, pani paljana vannituppa kinni, puudutas mind kuuma panniga ja peksis luuaga,» sõnas teenija ajalehele Hindustan Times. Neiu lisas, et pärast peksmist naine naeris.

Neiu väitis ka seda, et naine tõmbas tal küüsi välja, lisaks hävitas paberi, kuhu tüdruk oli oma sugulaste telefoninumbrid üles kirjutanud, teatas India Express.

Pärast seda, kui neiu möödunud nädalal päästeti, väitsid temaga kohtunud inimõiguslased, et tööandja oli teda noaga rünnanud ja tema kallale koerad ässitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles