Qantase lennuk tegi taas hädamaandumise

Jürgen Tamme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia lennufirma Qantase Boeing 747-400 pärast hädamaandumist Manilas.
Austraalia lennufirma Qantase Boeing 747-400 pärast hädamaandumist Manilas. Foto: AFP / Scanpix

Kõigest kolm päeva pärast Qantase lennuki hädamaandumist Filipiinidel, katkestas ühe turvalisema lennufirma õhusõiduk rikkis teliku tõttu taas reisi.


Austraalia lennufirmale kuuluv Boeing 737-800, mis lendas Adelaide´st Melbourne`i, pöördus 37 minutit pärast õhkutõusu tagasi Adelaide`i lennujaama, vahendas AFP.

«Lennuk maandus ilma probleemideta ja kõik reisijad toimetati edasi teiste lendudega,» ütles lennufirma esindaja, kelle kinnitusel oli reisijate turvalisus tagatud. Samuti lükkas ta tagasi kohaliku meedia väite, nagu oleks lennukis valitsenud paanika.

Intsident leidis aset kõigest kolm päeva pärast lennufirma Boeing 747-400 reisi Hong Kongist Melbourne´i, kui lennuki keresse tekkinud autosuuruse augu tõttu tegi lennuk hädamaandumise Filipiinide pealinnas Manilas.

Ükski pardal viibinud 346st reisijast ja 19st meeskonnaliikmest vigastada ei saanud. Eksperdid kahtlustavad, et auk lennuki keresse võis tekkida hapnikuballooni plahvatusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles