Äsja abiellunud sakslane unustas naise bensiinijaama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks saksa mees alustas oma abielu pisut vale jalaga, kui avastas alles pärast kaht tundi sõitu, et on vastse kaasa bensiinijaama unustanud.


Õnnetu äsjaabiellunu sõitis bensiinijaamast minema, panemata tähele, et naine oli seal tualetti läinud. Ta avastas selle alles 200 kilomeetrit hiljem.

«Minu esimene reaktsioon oli see, et kas ta on loll?» meenutas 33-aastane pruut raadiojaamale FFH. «Mul ei olnud kaasas ei raha ega telefoni.»

Mees oletas, et tema abikaasa magab nende väikebussi tagaosas. Ta sõitis edasi, kuulas muusikat ja imestas, miks lapsed mürgeldavad.

Kui mees lõpuks puudujäägi avastas, suundus ta politseisse, kellega oli juba varem ühendust võtnud bensiinijaama jäetud naine.

Brandenburgi liidumaalt pärit abikaasad said kokku viis tundi hiljem ühes Hesse liidumaa bensiinijaamas. Naise sõnul ta mehe peale vimma ei pea. «Ta ei mõelnud seda halvasti,» lausus vastne proua.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles