Madeleine McCanni kadumisega seoses otsitakse kahte saksa keelt rääkivat meest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann natuke aega enne seda, kui ta kaduma läks
Madeleine McCann natuke aega enne seda, kui ta kaduma läks Foto: SCANPIX

Briti politsei alustas uut uurimist Madeleine McCanni kadumisjuhtumis.

Tüdruk kadus 3. mail 2007. aastal Portugalis Praia da Luzi kuurordis pisut enne nelja-aastaseks saamist, edastab BBC.

Tüdrukut on otsinud nii Briti kui Portugali politsei, kuid seni ei ole last leitud. Vahepeal otsimine lõpetati, kuid Madeleine`i vanemad Kate ja Garry McCann pöördusid Briti peaministri David Cameroni poole, kes andis käsu uurimine uuesti käivitada.

Täna õhtul käsitleb BBC 1 saates «Crimewatch» Madeleine`i kadumist ning seal näidatakse ka kahte uut kahtlusalust, keda nähti McCannide elukoha juures Portugalis.

Samuti esinevad selles saates Kate ja Gerry McCann.

Briti meedia teatel on kaheks uueks kahtlusaluseks saksa keelt rääkivad mehed. Politseil valmisid neist ka arvutijoonistused, mis on tehtud neid näinud isikute kirjelduste põhjal.

«Crimewatch» saadet näidatakse ka Saksamaal ja Hollandis. Neist kahest riigist oli 2007. aasta mais, kui Madeleine McCann Praia de Luzi kuurordist kadus, palju turiste.

Lisaks rekonstrueeritakse saates näitlejate abil, kuidas sündmused kulgesid.

Saates käsitletakse ka uut nii-öelda ajajoont. Lapse kadumisele eelnenud ja järgnenud sündmuste aegu on täpsustatud. See saadi pärast seda, kui Briti politsei oli üksikasjalikult uuesti läbi töötanud aastate jooksul kogunenud materjali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles