Lätis nõudis solkalkohol juba kuuenda inimelu

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surrogaate sisaldavad nõud
Surrogaate sisaldavad nõud Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lätis Jelgavas on solkalkoholi joomise tõttu surnud juba kuus inimest, Zemgale maakonna politsei teatel on neist viis naised.

Eile õhtul toimetati haiglasse mees ja naine, kes olid pruukinud illegaalset alkoholi. Naine surigi varsti pärast meditsiiniasutusse jõudmist, vahendas TVNET.

Viimaste andmete järgi lebab haiglas viis mürkalkoholi joonud meest. Eile õhtul haiglasse viidud mees lebab reanimatsioonis, kuid tema seisund on stabiliseerunud ja ilmselt viiakse ta peagi sisehaiguste osakonda.

Siseminister Rihards Kozlovskis on varem oletanud, et need inimesed jõid mingit tehnilist vedelikku.

Politseinikud korjasid Jelgavas mitmest «müügikohast» kokku illegaalseid jooke, mis toimetati ekspertiisi. Selle tulemusi on oodata lähipäevil.

Eile andis kohus loa võtta kinni inimene, keda kahtlustatakse surrogaatidega kaubitsemises. Lisaks soovis politsei tõkendit viie inimese suhtes, kes võeti «müügipunktist» kinni.

Esimesed teatad inimestest, kes oletatavasti surid salaviina joomise tagajärjel, tulid ilmsiks eelmisel laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles