Hillary Clintonit trahviti Londonis valesti parkimise eest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA endine välisminister Hillary Clinton pidas 11. oktoobril Chatham House'is pärast preemia saamist kõne.
USA endine välisminister Hillary Clinton pidas 11. oktoobril Chatham House'is pärast preemia saamist kõne. Foto: SCANPIX

Autole, mida USA endine välisminister Hillary Clinton kasutas hiljuti Londonis, kirjutati valesti parkimise tõttu trahvikviitung.

Auto oli seisnud 11. oktoobril Kuningliku Rahvusvaheliste Suhete Instituudi (Chatham House) juures ligikaudu 45 minutit, kui selle juurde astus parkimiskontrolör ja kirjutas 80-naelase trahvikviitungi.

Kõnealuse Mercedese kõrval seisis samal ajal viis salateenistuse agenti, kes Clintoni saatsid. The Daily Maili kinnitusel ei takistanud nad tööülesandeid täitnud kontrolöri.

Vahejuhtumit näinud fotograafi sõnul oli üks agentidest vehkinud kätega ja näidanud ametnikule oma töötõendit, kuid sellest ei piisanud.

Ajalehe väitel võib Clinton pääseda veidi väiksema trahvisummaga juhul, kui see tasutakse 14 päeva jooksul pärast kviitungi väljastamist. Vastavalt seadusele võib sel juhul maksta vaid pool summast.

Clinton käis Chatham House’is, kuna talle anti seal üle preemia panuse eest rahvusvaheliste suhete arengusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles