Suudlus restoranis viis briti paari Dubais vanglasse

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubais asuv rand.
Dubais asuv rand. Foto: AP/Scanpix

Dubai apellatsioonikohus jättis jõusse varem määratud karistuse, mille kohaselt peavad Suurbritanniast pärit mees ja naine kandma ühekuulise vanglakaristuse suudlemise eest restoranis.


Emiraadi võimud pidasid 24-aastase Ayman Najafi ja 25-aastase Charlotte Adamsi kinni mullu novembris, kui üht Jumeirah rannas asuvas restoranis einestanud kohalikku naist ärritas paari ebasünnis käitumine, vahendas BBC.

Lisaks reaalsele vanglakaristusele määras kohus paarile ka 1000 dirhami (üle 3500 krooni) suuruse trahvi alkoholi joomise pärast, mis on samuti emiraadi islamistlike seaduste kohaselt keelatud.

Britid end ebasündsas käitumises süüdi ei tunnistanud ning on lubanud kohtu otsuse uuesti edasi kaevata.

Paari advokaadi kinnitusel ei näinud 38-aastane naine britte suudlemas, vaid seda väitis talle temaga koos einestanud kaheaastane tütar. Samuti väidavad kaitsjad, et Najafi suudles Adamsit põsele, mistõttu pole nad emiraadi seadusi rikkunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles