Vene liinibussiplahvatuses hukkus kuus inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volgogradi linnavaade.
Volgogradi linnavaade. Foto: EPA

Volgogradis juhtunud bussiplahvatus nõudis vähemalt kuus elu, politsei kinnitusel leiti õnnetuspaigast  lõhkeseadeldise tükke. 

«Esialgse informatsiooni järgi lõhkes bussisalongis seni veel kindlakstegemata lõhkekeha, ühe versiooni järgi võib juhtunut vaadata kui terroriakti,» rääkis siseministeeriumi regionaalse üksuse allikas Interfaxile.

Vene juurdluskomitee andmetel hukkus plahvatuses kuus inimest, haiglasse toimetati veel 18 inimest. Siseministeeriumi Volgogradi oblasti esinduse väitel lebab haiglates 20 vigastatut.

Eriolukordade ministeeriumi ametlik esindaja Irina Rossius kinnitas, et kaheksa raskelt vigastada saanud inimest lebab reanimatsioonis.

Ühe bussis viibinud neiu isa rääkis raadiojaamale Ehho Moskvõ, et plahvatus leidis aset bussi keskosas. Tema sõnul oli bussis palju noori inimest.

Eriolukordade ministeeriumi andmetel oli bussis ligi 40 inimest.

Pauk kärgatas umbes kella 14 paiku Punaarmee rajoonis Lesobaza peatuse lähistel.

Interfaxi andmetel plahvatas liini number 29 buss. Vene siseministeeriumi ametnike esialgse uurimise tulemused viitasid, et õnnetuse põhjustas bussi katkine gaasisüsteem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles