Los Angelese lennujaama tulistamises hukkus vähemalt üks inimene

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesi evakueeritakse Los Angelese lennujaamast
Inimesi evakueeritakse Los Angelese lennujaamast Foto: SCANPIX

Relvastatud isik avas täna USAs Los Angelese lennujaamas tule, mille tagajärjel hukkus Transpordijulgeolekuameti (TSA) töötaja ning mõndade allikate kohaselt ka tulistaja, kuid seda pole ametlikult kinnitatud. Seitse inimest sai vigastada.

Lennujaama ametniku sõnul olevat kurjategija poolautomaatrelva oma kotist välja võtnud ning tulistama hakanud. Politsei usub, et ta tegutses üksi, kirjutab ABC News.

LA Times teatas, et ühe politsei allika sõnul hukkus tulistaja, kuid võimud keeldusid kommenteerimast, kas kurjategija on elus või surnud.

Kohalik haigla ütles, et kõik haavatud olid TSA töötajad.

FBI teatas pressikonverentsil, et täna avaldatakse vähe detaile vahejuhtumi kohta ning algatatud on uurimine.

Ühe pealtnägija sõnul tulistas kurjategija Transpordijulgeolekuameti töötajat ning pöördus siis tema poole ja küsis kas ta töötab ka TSAs. Ta raputas pead ning tulistaja liikus edasi.

«Me seisime seal ja järsku hakkas keegi tulistama,» ütles teine pealtnägija Nick Pugh. «Ma kuulsin kokku vist kaheksat kuni kümmet lasku.»

Vahejuhtum leidis aset kella 9.30 paiku kohaliku aja järgi (Eesti aja järgi 18.30). Kõik väljuvad lennud tühistati ning lennujaama lähedal asuvad teed suleti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles