Hollandis lõppes pantvangidraama isa ja kolme-aastase tütre surmaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei täna Reuveris maja piiramas, kuhu varjus oma tütre pantvangi võtnud mees.
Politsei täna Reuveris maja piiramas, kuhu varjus oma tütre pantvangi võtnud mees. Foto: SCANPIX

Hollandis Limburgi provintsis asuvas Reuveri külas leiti täna mehe ja kolme-aastase lapse surnukehad. Eelnevalt oli mees lapse pantvangi võtnud.

Kohaliku meediakanali L1 teatel leiti 40. eluaastates mehe surnukeha ning lapse laip, kes arvatakse olevat tema tütar. Pole selge, kuidas nad surid, kirjutas täna dutchnews.nl.

Politsei vallutas tormijooksuga hoone kohalike aja järgi veidi enne kella kolme päeval, varem olid nad tundide viisi seda piiranud. Pealtnägijate sõnul kuulsid nad kaht kõva pauku, kui politsei hoonesse sisenes.

Väidetavalt tülitses mees täna hommikul oma endise abikaasaga. Tüli paisus ja mees ähvardas pealtnägijate sõnul last. Siis tulistas ta 20-aastast naist jalga. Ta võttis tütre endaga kaasa majja, kus oli elanud tema endise abikaasa isa. Kiirelt jõudis sündmuskohale politsei, kes piiras maja ümber ja veetis terve päeva mehega läbirääkimisi pidades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles