Kräkki suitsetanud Toronto linnapea võib minna ravile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rob Ford.
Rob Ford. Foto: SCANPIX

Kräki suitsetamist ja alkoholiprobleemi avalikult tunnistanud Toronto linnapea Rob Ford võib tema advokaadi sõnul minna võõrutusravile.

Advokaat Dennis Morrise sõnul kaalub Kanada suurima linna meer kõiki võimalusi. Tema sõnul peaks linnapea tulevik selgemaks saama lähipäevil, vahendas BBC.

2010. aastal Toronto linnapeaks saanud Ford tunnistas kräki suitsetamist pärast seda, kui tänavu kevadel puhkes skandaal video pärast, kus ta seda narkootikumi tarvitab. Esialgu oli ta kräki suitsetamist eitanud ning kinnitas, et ta pole sõltlane. Sel nädalal tunnistas aga Ford, et tarvitas uimastit umbes aasta eest ning tema sõnul oli ta sel hetkel väga purjus.

Lisaks kräki suitsetamisele on Ford sattunud löögi alla ka ühe teise video tõttu, kus ta ähvardab kellegi tappa. Salvestisest ei selgu, keda Ford ähvardab, kuid 44-aastane linnapea on avalikult vabandanud, põhjendades vihapurset taas kord joobnud olekuga.

Kes on mõlema salvestise autor, pole teada. Avalikustatud on neist vaid teine, kuid teine salvestis on jõudnud ka politseini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles