Rootsi politseinikud lasid maha pagulaskeskuses märatsenud mehe

Mari Kamps
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politseilint
Rootsi politseilint Foto: SCANPIX

Rootsi politseinikud lasid eile Värmlandi maakonnas Geijersholmi immigrantide vastuvõtukeskuses maha vägivaldselt käitunud relvastatud mehe.

«Saime õhtul teate purjus mehest, kes märatses Geijersholmi pagulaskeskuses. Samal ajal tuli hädaabikeskusest teade, et kõnealuses kohas on ühele mehele löödud pähe,» rääkis Värmlandi maakonna politsei pressiesindaja Tommy Lindh telekanalile SVT.

Sündmuskohale sõitnud politseipatrull nägi, kuidas noaga mees hakkis välisust. Korrakaitsjad ütlesid märatsejale, et nad on politseist ja käskisid tal noa maha visata.

«Mees pöördus kohe ümber ja tormas politseinike poole, mistõttu üks politseinikest tulistas ühe lasu. Sel polnud mingit mõju, sest mees ründas edasi. Seejärel tulistati teine lask ja selle tulemusel kukkus mees maha ja lasi noast lahti,» kirjeldas Lindh toimunut.

Märatseja suri sündmuspaigal. Praegu pole teada, kas mees oli pagulaskeskuse elanik või mõni võõras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles