Israeli tankid sisenesid Gaza sektorisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palestiina naine eilsel Islamistliku Džihaadi marsil, millega meenutati Iisraeli rünnakut Gaza linnale.
Palestiina naine eilsel Islamistliku Džihaadi marsil, millega meenutati Iisraeli rünnakut Gaza linnale. Foto: SCANPIX

Israeli sõjaväemasinad sisenesid täna  hommikul Gaza sektorisse ja, kus palestiinlased neid miinipildujatulega vastu võtsid. Pealtnägijad esialgu hukkunutest ei teavitanud.
 

«Kuus sõjaväebuldooserit ja mitu tanki sisenes piirist 200 meetri kaugusel põllumaale, samal ajal tiirlesid Khuzaa küla kohal helikopterid ja luurelennukid,» rääkis üks pealtnägija uudisteagentuurile AFP.

«Vastupanuvõitlejad tulistasid Iisraeli vägede suunas miinipildujast ning plahvatused kostsid üle terve ala,» lisas tunnistaja.

Armee pressiesindaja Iisraeli sissetungi ei kinnitanud, ent sõnas, et Gaza piiritara lähedal kukkus Iisraeli territooriumile üks miin. Keegi viga ei saanud.

Palestiina sõjaväeline rühmitus Islamistlik Džihaad teatas, et nende võitlejad vastasid miinipildujatulega sissetungile.

Rivaalitsev islamistlik rühmitus Hamas, mis valitseb ka piirkonda, hoidis Islamistliku Džihaadi esindaja sõnul seejärel kahte nende võitlejat mitu tundi enda juures vahi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles