Venemaal hukkus lennuõnnetuses 50 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal plahvatas pühapäeval Kaasani rahvusvahelisele lennuväljale maandudes reisilennuk Boeing, õnnetuses hukkusid kõik pardal olnud 50 inimest, ütles eriolukordade ministeeriumi pressiesindaja.

Õnnetus Tatarstan Airlinesile kuulunud lennukiga lennukiga Boeing-737 juhtus kell 19.20 kohaliku aja järgi. Tragöödia põhjus ei ole seni teada.

Õnnetuse hetkel sadas kerget vihma ja puhus tuul kaheksa meetrit sekundis.

Kaasan asub 720 kilomeetri kaugusel Moskvast, kust lennuk startis.

Eriolukordade ministeeriumi pressiesindaja Irina Rossiuse teatel oli lennuki pardal 44 reisijat ja kuus meeskonnaliiget.

Tatarstani asepeaminister Juri Kamaltõrov ütles Kaasani lennujaamas ajakirjanikele, et hukkunute seas on ka president Rustam Minnihanovi poeg Irek ja Tatarstani julgeolekuteenistuse ülem Aleksandr Antonov.

«Kahjuks said presidendi poeg ja Tatarstani julgeolekuteenistuse juht lennuõnnetuses surma,» ütles ta.

Kamaltõrovi sõnul jääb lennujaam suletuks esmaspäeva pärastlõunani.

Eelmine suurem lennuõnnetus Venemaal leidis aset jaanuaris, kui Vnukovo lennuväljal sõitis reisilennuk Tupolev maandumisrajalt välja ja süttis. Surma sai viis inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles