Noor iiri ema pussitas mänguväljakul sõbrannat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EPA

Iirimaal käib kohtuprotsess noore ema üle, kes algkooli mänguväljakul sõbrannat 22 korda näkku, kaela ja rinda pussitas.


23-aastane Charlene Sherlock, üheksakuise tüdruku ema, ründas 22-aastast Nicole Keanet. Sherlocki väitel pettis Keane oma poiss-sõpra, kes on ründaja vend.

Purjus Sherlock lõikus ja pussitas Keanet näkku, kaela ja rindkeresse. Rünnak leidis aset Ennises Püha Perekonna algkooli mänguväljakul tänavu 13. aprillil.

Ennise ringkonnakohtu istungil Sherlock nuttis, kui vaatas turvakaamera salvestust sellest, kuidas ta korduvalt Keanet pussitab. Intsidendi ajal helistas ta oma isale ja teatas, et Keane on surnukspussitatud.

Politseiuurija John Galvini sõnul arvas Sherlock, et Keane on truudusetu tema parajasti vangis istunud 20-aastasele vennale Brendan Sherlockile.

Keane ja Charlene Sherlock olid sõbrad. Rünnaku päeval said nad kokku, jõid koos viina ja Sherlock võttis ka kaks tabletti.

Rünnakut nägi eemalt pealt 16-aastane Aspergeri sündroomi all kannatav poiss. Nooruki tunnistuse kohaselt karjus Sherlock pussitamise ajal korduvalt: «Kas sa ajasid mu vennale jama?» Sherlockiga silmitsi sattudes pages poiss Dunnesi poodi, kus teatas toimuvast turvamehele.

Keane eile kohtus polnud. Tema avalduse kohaselt mäletab ta vaid kahe noalöögi selga saamist. Sündmuspaigalt toimetati kaela-, näo- ja rindkerehaavadega Keane Limericki haiglasse ja sealt kriitilises seisundis Corki haiglasse.

Möödunud kuul võttis Sherlock kohtus omaks Nicole Keanele sihilikult tõsise kehavigastuste tekitamise.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles