Twitter: Riia ostukeskusele pani nurgakivi linnapea Ušakovs

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti ehitusfirma Re&Re lintidega piiratud ehitusplatsilt pani Riia Zolitūde ostukeskusele nurgakivi linnapea Nils Ušakovs (paremal).
Läti ehitusfirma Re&Re lintidega piiratud ehitusplatsilt pani Riia Zolitūde ostukeskusele nurgakivi linnapea Nils Ušakovs (paremal). Foto: twitter

Lätlased levitavad Twitteris fotot ehitusfirma Re&Re lintidega piiratud ehitusplatsist ja nurgakivi panekust Riia Zolitūde ostukeskusele.

Maximale omanikele kuulunud keskus anti ekspluatatsiooni 24. oktoobril 2011. aastal. Samas ostukeskuses juhtus 21. novembril varing, mistõttu hukku 54 inimest.

Fotol parempoolne on Riia linnapea ja Ühtse Venemaa Läti sõsarpartei Koosmeele Keskus liider Nils Ušakovs. Just tema on see, kes paljude arvates oleks pidanud tragöödia tõttu võtma poliitilise vastutuse, kuna linnavalitsuse ehitusosakonna töö kuulub meeri vastutusalasse.

Tegelikkuses võttis vastutuse ja seda küllaltki ootamatult endale peaminister Valdis Dombrovskis, keda on seetõttu nimetatud koguni «Läti ainukeseks riigimeheks».

Linnapea Ušakovs on aga korduvalt kinnitanud, et temal pole plaanis ametit maha panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles