Moskva miilitsatöötajad otsivad vanureid tapvat seeriamõrvarit

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva miilits kuriteopaigal
Moskva miilits kuriteopaigal Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Moskva miilitsatöötajad kahtlustavad, et pealinna edelaosas tegutseb pensionäre tappev seeriamõrvar.

Ajavahemikus 9.-11. mai lõi tundmatu isik Kahhovka tänaval ühes majas maha kaks eakat naist (sünniaastateks 1918 ja 1929) ning Hersoni tänaval tapeti 1926. aastal sündinud naine. Mõlemad tänavad asuvad ühes kvartalis, vahendas RIA Novosti.

Prokuratuuri uurimiskomisjoni Moskva üksuse esindaja Sergei Martšenko rääkis, et kõigi kolme kuriteo puhul on märgata sama käekirja. Kahe ohvri surnukehad leiti seoses uputustega vannitubades, kolmas ohver leiti voodist kägistamise tundemärkidega.

Uurijad tapmise oletatavat motiivi ei teatanud. Varem oli avalikustatud, et Kahhovka tänava maja nr 35 kahest korterist leiti sõrmejälgi, mis ei kuulu ohvritele.

Uurijad ei välista, et veretööde taga Kahhoval on majas remonditöid teostavad töölised, sest remondi tõttu on lülitatud välja videokaamerate süsteem. Ka teatatakse, et eakad naised elasid samal korrusel ja uksed polnud peaaegu kunagi lukus.

Seoses arvatava mõrvaseeriaga kavatseb miilits võtta kaitse alla Moskva edelaosas elavad üksikud pensionärid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles