Azarov: Ukraina assotsiatsioonileppe tingimuseks on 20 miljardit eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvuslikke riideid kandev ukrainlanna vaatab pealt märulimiilitsate ja meeleavaldajate vastasseisu Kiievis Iseseisvuse väljakul.
Rahvuslikke riideid kandev ukrainlanna vaatab pealt märulimiilitsate ja meeleavaldajate vastasseisu Kiievis Iseseisvuse väljakul. Foto: SCANPIX

Ukraina tahab enne Euroopa Liiduga assotsiatsioonileppe allkirjastamist olla kindel 20 miljardi euro suuruse laenu saamises, ütles peaminister Mõkola Azarov täna.

«Me teeme ettepaneku lahendada see probleem Ukrainale finantsabi pakkumisega. Me oleme määranud kindlaks selle umbkaudse suuruse - 20 miljardit eurot,» ütles Azarov valitsuse istungil, mille kandis üle televisioon.

Kiievis kestavad igapäevased valitsusvastased meeleavaldused alates sellest, kui president Viktor Janukovõtš otsustas 21. novembril loobuda assotsiatsiooni - ja vabakaubandusleppe sõlmimisest Euroopa Liiduga suhete edendamise kasuks Venemaaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles