Boeingus märatsenud mees osutus Tšeljabinski endiseks asekuberneriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arest.
Arest. Foto: SCANPIX

Tšeljabinski oblasti ametivõimude kinnitusel korraldas Krasnojarskist Moskvasse teel olnud lennukis Boeing-737 kakluse Andrei Tretjakov, kes oli aastatel 2010-2011 oblasti asekuberneriks.

Kõnealune lennuk tegi eile õhtul hädamaandumise Novosibirskis, kuna purjus mees ründas stjuuardit, kes ei lubanud teda äriklassi tualettruumi.

Märatseja andis teda korrale kutsunud mehele kümmekond hoopi, vahendas rusnovosti.ru. Stjuuard sai peaajupõrutuse, lisaks tuvastati tal pehmete kudede vigastusi.

Lennufirmale Globus kuulunud lennukis oli intsidendi ajal 115 reisijat.

Krasnojarski lennujaama esindaja kinnitusel käitus 45-aastane Tretjakov pärast lennuki maandumist adekvaatselt ja ei märatsenud.

Siseministeeriumi haldusalasse kuuluv transpordipolitsei algatas Tretjakovi suhtes kriminaalasja huligaansust puudutava paragrahvi alusel. Esialgsete oletuste järgi arutab kohus mehe võimalikku vahistamist homme, vahendas interfax.ru.

Praegu on Boeingus märatsenud mees võeti administratiivkorras kinni kaheks ööpäevaks.

Tretjakov on ka Rosgeologija endine asedirektor. Sel ametipostil töötas ta maist 2012 kuni selle aasta juunini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles