Putin tegi üllatusvisiidi Volgogradi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa president Vladimir Putin sõitis täna varahommikul üllatuslikult Volgogradi, kus arutles ametnikega terrorismivastase võitluse teemal ja külastas haiglas terrorirünnakutes viga saanud inimesi.

Lisaks viis ta lilli sinna, kus 30. detsembril lendas õhku trollibuss, vahendas lenta.ru.

Terrorismivastase võitluse nõupidamisest võtsid osa föderaalse julgeolekuteenistuse (FSB) juht Aleksandr Bortnikov ja Vene siseminister Vladimir Kolokoltsev. Lisaks ka FSB Volgogradi oblasti regionaalüksuse juht Sergei Blinov ja siseministeeriumi regionaalne juht Volgogradi oblastis Aleksandr Kravtšenko, Vene tervishoiuminister Veronika Skvortsova ja Volgogradi oblasti kuberner Sergei Boženov.

Hiljem pidas Putin nõu üksnes Bortnikovi ja Kolokoltseviga.

Seda, mida neil koosolekutel täpselt arutati, pole Vene meedia edastanud.

Riigipea saabus Volgogradi Habarovskist, kuhu ta oli lennanud 31. detsembril. Mitte kummagi linna külastamisest polnud avalikkust eelnevalt teavitatud.

29. ja 30. detsembril 2013 leidsid Volgogradis aset enesetaputerroristide korraldatud rünnakud. Kahes intsidendis hukkus 34 inimest, vigastatuid on enam kui 60.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles