Venezuela politsei: eksmissi mõrvas kahtlustatakse seitset inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivallatsemise vastu korraldatud meeleavaldus Venezuela pealinnas  Caracases 8. jaanuaril. Inimesed hoidsid käes jõhkralt mõrvatud Mónica Speari ja Thomas Berry fotosid.
Vägivallatsemise vastu korraldatud meeleavaldus Venezuela pealinnas Caracases 8. jaanuaril. Inimesed hoidsid käes jõhkralt mõrvatud Mónica Speari ja Thomas Berry fotosid. Foto: SCANPIX

Venezuela politseinikud võtsid kinni seitse inimest, keda kahtlustatakse seotuses eksmissi Mónica Speari ja tema endise abikaasa Thomas Berry tapmisega.

Prokuratuuri kinnitusel on kahtlustatavate seas ka üks naine ja kaks teismelist, vahendas AFP. Nende juurest leiti perekonnale kuulunud asju.

Tundmatud kurjategijad lasid 29-aastase Speari ja 39-aastase Berry maha nende 5-aastase tütre Maya juuresolekul ööl vastu teisipäeva, vahendas nydailynews.com.

Venezuela eksmissi vend Richard Spear rääkis uudisteportaalile NTN24, et paremast jalast haavata saanud tüdrukuke ei tea, et tema vanemaid enam pole.

Laps viibib ravil Caracase erahaiglas, olles lisaks arstidele ka oma vanavanemate hoole all.

USA kodakondsust omanud Spear ja tema britist eksabikaasa Berry olid Venezuelas puhkusel. Nad sattusid röövmõrva ohvriks pärast seda, kui nende auto maanteel üles ütles. Perekond pani autouksed lukku, lootes nii pääseda ja ellu jääda.

Speari mänedžer Katty Pulido rääkis CNN Espanolile, et eksmissi tabas üks surmav lask. Berryt oli tulistatud aga kolm korda.

Spear ja Berry abiellusid 2008. aastal, kuid nad läksid hiljem lahku. See, kas tegemist oli ametliku lahutusega, pole teada.

Spear valiti Venezuela missiks aastal 2004, järgmisel aastal osales ta iludusvõistlusel Miss Universe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles