India politsei vahistas taanlanna vägistamisega seoses kaks kodutut

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India politseinik
India politseinik Foto: SCANPIX

India pealinna New Delhi politsei vahistas kolmapäeval kaks kodutut meest seoses taanlanna grupivägistamisega teisipäeva õhtul.

«Taani kodaniku vägistamise juhtumiga seoses on vahistatud kaks isikut,» seisis politsei kolmapäevaõhtuses avalduses.

Politsei teatel on üks vahistatutest 25-aastane Uttar Pradeshi osariigist pärit mees. Mõlemad kahtlustatavad olid kodutud ning veetsid ööd New Delhi raudteejaamas.

Kahtlusaluste juurest leiti ohvri isiklikke esemeid nagu mp3-mängija ja prillitoos.

Rohkem kui kuuest mehest koosnenud rühm ründas seljakotirändurite hulgas populaarses New Delhi piirkonnas hotelli teel olles teed küsinud 51-aastast naist noa ähvardusel.

Naise sõnul oli ta hakanud pärast linnamuuseumi külastust koju minema, kuid eksinud New Delhi raudteejaama läheduses ära. Mehed, kellelt ta teed küsis, viisid naise hoopis kõrvalisse paika ja vägistasid noaga ähvardades, vahendas uudisteagentuur Press Trust of India politseiallikatele tuginedes.

Naine, kelle nime ei ole avalikustatud, rääkis juhtunust sõbrale, kui oli viimaks jõudnud hotelli Connaught Palace'i läheduses Paharganjas.Ajalehe Times of India andmetel oli taanlanna reisinud Indias ringi umbes nädal aega ning saabunud New Delhisse teisipäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles