Rootsi kuninga seksiskandaali tõmmanud isik leiti mahalastuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mille Markovic
Mille Markovic Foto: SCANPIX

Rootsis Stockholmis leiti oma autost mahalastuna Rootsi kuninga Carl XVI Gustafi seksiskandaali tõmmanud kurjategija Mille Markovic.

52-aastane Markovic oli mafiooso ja stripiklubide omanik, edastab Aftonbladet.

Politsei andmetel tulistati Markovici neli korda pähe. Politsei sai juhtunu kohta kõne eile kell 18.14 kohaliku aja järgi.

Politseiuurija Lars Byströmi sõnul on neil andmeid, et Markovici tapmispaiga juurest sõitis minema valget värvi auto.

Markovici ümber lahvatas skandaal 2011. aastal, kui raamatus «Den motvillige monarken» väideti, et kuningas külastas porno- ja stripiklubisid ning ta lähikonnal oli seoseid maffiaga.

Markovic ähvardas avalikustada fotod, millel pidutseb Markovici salaklubis striptiisitaride seltskonnas väidetavalt kuningas isiklikult.

Pildid ilmusidki 2011. aasta lõpul meedias, kuid asjatundjate sõnul oli tegemist töödeldud fotodega. Markovic kinnitas pressile, et tegemist on autentsete piltidega.

Markovici teatas siis, et selliseid pilte kuningast on veel ja ta plaanib need avalikustada.

Rootsi ajakirjanike andmetel olevat kuningas püüdnud suure summa eest Markovici ära osta, et ta neid fotosid ei avalikustaks.

Serbia juurtega Markovic emigreerus nüüdseks endisest Jugoslaaviast Rootsi ja temast sai selle riigi kodanik 1982. aastal. Ta tegeles poksiga ning sai mõnevõrra kuulsaks, kuid hiljem sattus kuritegelikule teele.

1980. – 1990. aastatel kuulus talle Stockholmis mitmeid seksiklubisid.

2013. aasta mais leidis talle kuuluvas Prive klubis aset tulistamine. Politsei kuulas mehe üle, kuid lasi peagi tagasi vabadusse.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles