Putin ja Janukovõtš kohtuvad Sotšis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin pidas eile Sotšis ROKi funktsionäridele kõne.
Vene president Vladimir Putin pidas eile Sotšis ROKi funktsionäridele kõne. Foto: SCANPIX

Venemaa president Vladimir Putin kohtub Ukraina kolleegi Viktor Janukovõtšiga Sotšis nii, nagu ka paljude teiste riigipeadega, kes sõidavad olümpiamängude avamisele, kinnitas riigipea pressisekretär Dmitri Peskov.

«Tõepoolest, nad kohtuvad. See leiab aset ühes või teises formaadis, nagu ka paljude teistega, kes tulevad olümpiamängudele,» rääkis Peskov.

Ukraina välisministri kt Leonid Kožara oli varem öelnud, et Janukovõtš kavatseb sõita Sotši talimänge vaatama. Hiljem sai teatavaks, et riigipea loodab samal ajal vestelda ka president Putiniga.

31. jaanuaril kirjutas Ukraina meedia, et presidendi administratsioon andis välisministeeriumile korralduse teha ettevalmistusi Janukovõtši Venemaa-visiidiks. Oletuste järgi leiab see aset käesoleva nädala lõpus, vahendas Zerkalo Nedeli viitega oma allikale presidendi administratsioonis.

Vene meedia viimaste andmete järgi vestlevad Janukovõtš ja Putin omavahel 7. veebruaril ehk olümpiamängude avapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles