Videouudis: protesti ajal puhkenud armastus päädis eile Kiievis abieluga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kiievis möödunud aasta novembri lõpust alates protestinud ukrainlased pole saavutatuga veel kuidagi rahul, kuid jätkuvad meeleavaldused on vähemalt ühel juhul õnnelikult lõppenud – eile abiellusid Kiievi hõivatud linnavalitsuse hoones kaks protestijat.

Pruut Julija meenutas uudisteagentuurile Reuters esimest kohtumist Bogdaniga.

«See oli kõige lahedam hetk üldse. See on saatus. Olin köögis vabatahtlik ning mulle kukkus kapp peale, see oli kui jumala kätetöö. Bogdan sidus mu viga saanud käe kinni ja me armusime,» rääkis Julija.

Pruudi sõnul kavatsesid nad algul pidada pulmatseremoonia vaikselt ja tagasihoidlikult kabelis. Kuid neil on palju sõpru ning esialgselt kavast ei tulnud midagi välja. «Nad teadsid meie abiellumiskavast ja organiseerisid selle siin kõik meile. Ma olen šokeeritud ja ei oskagi eriti midagi öelda,» sõnas Julija. Peigmees Bogdan küsis aga õnnelikult, et kas keegi üldse on varem abiellunud linnavalitsuses nende vägevate kaarte all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles