Rootsis saadi kätte arvatav sarivägistaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Stockholmis esialgu ühe naise vägistamises kahtlustatavana kinni võetud 23-aastast meest peetakse nüüd sarivägistajaks.


Kui see mees jaanuaris kinni võeti, oli aluseks kahtlus, et ta vägistas Kungsholmeni saarel prügiruumis naise, keda oli jälitanud alates Fridhemsplani metroojaamast. Tema süüle viitab ohvrilt leitud DNA. Nüüd usuvad korrakaitsjad, et ta võis samamoodi ka varem naisi rünnanud olla.

Aftonbladetiga rääkinud anonüümne politseiallikas võrdles kinnipeetavat kurikuulsa sarivägistaja Hagamanneniga, kes mõisteti 2006. aastal süüdi Põhja-Rootsis Umeås mitme naise peksmises ja vägistamises.

Praeguse kahtlusaluse ema on politseinik, tal on pruut ja hästitasustatud töö. Politsei usub, et ta elas topeltelu, hiilides oma Stockholmi südalinnas asuvast korterist välja Kungsholmenisse jälitama ja vägistama.

Ta on korra – 2012. aasta juulis – juba vägistamise eest kaheks aastaks vangi mõistetud. 2013. aasta augustis otsustati mees aga ennetähtaegselt vabastada. Sama isik on süüdi mõistetud ka kolmel korral seksi ostmises.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles