Purjus eestlasest rekkajuht jäi ühe päeva jooksul kahel korral Rootsi politseile vahele

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei
Rootsi politsei Foto: SCANPIX

Rootsi politsei tabas esmaspäeval purjus eestlase veoauto roolist ja tegi talle trahvi, kuid see ei takistanud rekkajuhil sõitu jätkata ning veel alkoholi tarbida.

Rekkajuhi pahandused politseiga said alguse, kui ta esmaspäeva lõuna paiku Rootsi lääneosas Alingsås’i linna lähedal kinni peeti. Politseinikud leidsid veoauto kabiinist neli tühja õllepurki ning puhumistest näitas, et mees oli joobes, vahendas The Local.

Eestlasele määrati 4000 Rootsi krooni (453 eurot) suurune trahv.

Kella 23 paiku teatasid mitu autojuhti politseile maanteel ebaühtlaselt sõitvast veoautost. Korrakaitsjad peatasid rekka ning leidsid roolist sama eestlase, kelle nad päeval olid kinni pidanud.

Kui selgus, et mehel on 1,5-promilline joove, otsustasid politseinikud ta jaoskonda ülekuulamisele viia. Mehe sõnul otsustas ta pärast esimest kohtumist politseinikega veel kolm-neli õlut ära juua, et ärkvel püsida. Ta väitis, et alkohol ei mõjuta tema sõiduoskust.

Mehe väited ei mõjunud politseinikele veenvalt ning eestlasele esitati kahtlustus alkoholijoobes juhtimise ja juhiloata sõitmise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles