Piltuudis: Merkel sai endale Iisraelis Hitleri vuntsid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa kantsler Angela Merkel (vasakul) sai Iisraeli peaministri Benjamin Netanyahu (paremal) käeliigutuse tulemusel nina alla kurikuulsat saksalast Adolf Hitlerit meenutavad vuntsid.
Saksamaa kantsler Angela Merkel (vasakul) sai Iisraeli peaministri Benjamin Netanyahu (paremal) käeliigutuse tulemusel nina alla kurikuulsat saksalast Adolf Hitlerit meenutavad vuntsid. Foto: AFP/SCANPIX

Saksamaa liidukantsleri Angela Merkeli ja Iisraeli peaministri Benjamin Netanyahu kohtumisel tabasid fotograafid hetke, kus presidendi sõrme vari joonistab kantsleri nina alla üht teist kuulsat saksalast meenutavad vuntsid.

Ajalehe Jerusalem Post fotograafi tabatud pilt kogus sotsiaalmeedias kiiresti populaarsust ning seda jagasid rõõmuga ka Iisraeli ajakirjanikud. Jerusalem Post kinnitas aga, et nemad oma veergudel fotot avaldada ei kavatse.

See foto klõpsati pressikonverentsil, millega tähistati Saksamaa ja Iisraeli diplomaatiliste suhete sõlmimise 50. aastapäeva.


Merkeli Iisraeli-visiidi eesmärgiks on arutada Netanyahuga Iraani tuumaprogrammi ja Lähis-Ida küsimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles