Relvastatud mehed tungisid Simferopoli tele- ja raadiomajja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemeelsed kasakad peavad valvet ka Krimmi parlamendihoone ees.
Venemeelsed kasakad peavad valvet ka Krimmi parlamendihoone ees. Foto: SCANPIX

Relvastatud mehed tungisid Simferopoli raadio ja televisiooni saatejaama, lülitasid välja Kanal 5 ja 1+1 signaali edastamise ja sisse Rossiya 24 oma, teatas eile raadio- ja teleside kontsern.

«Relvastatud mehed sisenesid Simferpoli raadio- ja telejaama 6.märtsi hommikul kell 10. Nendega olid kaasas Vene telejaamade ja raadiokanalite esindajad. Nad lõpetasid ebaseaduslikult Kanal 5 ja 1+1 eetrisse edastamise ja lülitasid Rossiya-24 televisioonisignaali Musta Mere televisiooni- ja raadiokompanii saatjatevõrku,» seisis kontserni avalduses.

«Ka üritasid nad ebaseaduslikult hakata edastama teiste Vene telekanalite signaale. Musta Mere televisiooni- ja raadiokompanii katab 84 protsenti Krimmi territooriumist,» teatas veel avaldus.

Kontsern teatas ka, et Simferopoli raadio ja televisiooni saatejaama aladel oli hulk venemeelseid kasakaid, kes ähvardasid kontserni töötajaid ja avaldasid neile vaimset survet. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles