Natsisümboolikat kandnud purjus eestlane varastas Saksamaal Porsche

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porsche Cayenne
Porsche Cayenne Foto: SCANPIX

Saksamaal Brandenburgi liidumaal pidas politsei üleeile kinni varastatud autot juhtinud purjus eestlase, kes kandis T-särki, millel oli haakrist.

Liikluspolitsei pidas pühapäeva õhtul kella 21.20 paiku (Eesti aja järgi 22.20) kinni kiirteel Poola suunas sõitnud sõiduauto Porsche Cayenne. Kontrolli käigus selgus, et sõiduk oli varastatud, vahendas BlickPunkt Brandenburg.

Autot juhtinud Eesti kodanik ei osutanud vahistamisel politseile vastupanu. Meest kinni võttes märkasid korrakaitsjad, et 42-aastane eestlane kandis T-särki, millel oli haakrist. Svastika kandmine on Saksamaal ebaseaduslik.

Sündmuskohal tehtud puhumistest tuvastas varastatud Porschet juhtinud mehel 1,7-promillise joobe.

Saksa politsei sõnul jääb eestlane kohtueelse uurimise ajaks vahi alla.

Eestlase juhitud sõiduk varastati ööl vastu pühapäeva koos teise Porschega. Korrakaitsjate teatel murti öösel sisse Hareni linnas asuvasse majja, millest varastati lisaks sularahale kahe Porsche võtmed, mis ka garaažist ärandati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles