Reuters: radaripildi järgi võis lennuk kukkuda Malaka väina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuala Lumpuri lennujaamas olev naine hoiab käes plakatit, millel oleva kirja põhjal oodatakse kadunud lennukit koju.
Kuala Lumpuri lennujaamas olev naine hoiab käes plakatit, millel oleva kirja põhjal oodatakse kadunud lennukit koju. Foto: SCANPIX

Malaisia armee teatel õnnestus Malaka väinas saada radari abiga jälile eelmisel laupäeval kadunuks jäänud Malaysia Airlinesi reisilennukile.

Kõnealune koht jääb sellest piirkonnast, kus lennuki pilootidel oli viimast korda ühendus lennujuhtimiskeskusega, lääne.

«Pärast Kota Bharut muutis see kurssi ja vähendas lennukõrgust. Lennuk suundus Malaka väina poole,» rääkis sõjaväe allikas.

Malaka väin on ühendab Andamani merd Lõuna-Hiina merega, jäädes Malaka poolsaare ja Sumatra saare vahele.
Malaisia võimud otsustasid eile otsingute ala laiendada, kuna siiani pole lennu kohta mingeid märke leitud. Malaka väin jääb just selle laienenud otsinguala sisse.

Malaysia Airlinesi reisilennuki Boeing 777-200 pardal oli 227 reisijat ja 12 meeskonnaliiget. See oli teel Kuala Lumpurist Pekingisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles