Pariisis leiti kogu elu korteris elanud «metslapsed»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pariisi sotsiaaltöötajad leidsid La Corneuve eeslinna kortermajast neli last, kes tõenäoliselt on sünnist saadik elanud korteris luku taga.
 

Gallup

 

 
Küsitluses on osalenud  inimest


Lastel on vanust vastavalt kuus aastat, viis aastat, kaks aastat ja kaks kuud.

«Need lapsed on metsikud, nad on arenenud omamoodi,» kirjeldas üks allikas. «Pärimised näitavad, et nad ei ole kunagi väljas käinud või on seda teinud üksikud korrad. Nende naabrid ei teadnud neist midagi.»

Need lapsed pole kunagi käinud ei koolis ega arsti juures. Vanemad lapsed oskavad väga napilt rääkida ja kõndida. Samuti olid nad äärmiselt alatoidetud ja magasid ühe toa põrandal madratseil. Väidetavalt polnud ülejäänud korteris jälgi sellest, et lapsed seal elanuks.

Sotsiaaltöötajad jõudsid selle perekonnani möödunud nädalal pärast seda, kui laste 27-aastane ema viis noorima lapse haiglasse. Beebi kehv tervis tekitas kahtlusi meditsiinipersonalis, kes teavitasid sotsiaaltöötajaid.

Selgus, et nii laste ema kui 33-aastane isa olid töötud, kuid said lastetoetusi. Prantsuse raadiojaama RTL kohaselt adusid vanemad täielikult, millisesse olukorda nad lapsed pannud on. Perekond oli elanud Pariisi põhjaosa eeslinnas Seine-Saint-Denis’s kuus aastat. Naabrite sõnul polnud nad vanemaid lapsi kunagi näinud.

Vanemad on nüüd võetud vahi alla ja lapsed viidud kasuperedesse. Süüdimõistmise korral ähvardab paari seitsmeaastane vanglakaristus ja 100 000 euro suurune trahv.
 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles