Austraalia peaminister: lootus kasvab, et saame MH370 saatuse teada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Meremaa õhuväelased lõid eile kadunud Malaisia reisilennuki otsingus kaasa.
Uus-Meremaa õhuväelased lõid eile kadunud Malaisia reisilennuki otsingus kaasa. Foto: SCANPIX

Esimest korda märgati eile objekte, mis võivad olla seotud kahe nädala eest jäljetult kadunud Malaisia reisilennukiga. Täna jätkuvad India ookeanis võimalike lennukirusude otsingud.

Austraalia võimude sõnul märgati eile India ookeani lõunaosas puidust kaubaaluseid koos turvavööde või rihmadega – need objektid on lennukites üsna tavapärased.

«Praegu on liiga vara, et midagi kindlalt väita,» ütles Austraalia peaminister Tony Abbott Paapua Uus Guinea visiidi käigus reporteritele.

«Kuid ilmselgelt on meil nüüd mitmeid väga usutavaid juhtniidid ja lootus kasvab – kuid ainult lootus, mitte rohkemat - , et oleme teel avastama, mis selle õnnetu saatusega lennukiga juhtus,» ütles Abbott.

Võimalik läbimurre tule samal päeval Hiina teatega, et riigi satelliidipildilt on avastatud Pethist 2500 kilomeetrit edelas suur hulpiv objekt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles