Halb ilm sundis katkestama Malaisia reisilennuki rusude otsimise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaisia lennukirusude otsingutes osaleb ka Jaapani mereväe AP-3C Orion.
Malaisia lennukirusude otsingutes osaleb ka Jaapani mereväe AP-3C Orion. Foto: SCANPIX

Halb ilm sundis neljapäeval teist korda selle nädala jooksul katkestama Malaisia reisilennuki rusude otsimise, piirkonnas viibivatele laevadele ja lennukitele on antud korraldus lahkuda.

«Tänased otsinguoperatsioonid on halva ilma tõttu peatatud. Kõik lennukid naasevad Perthi ja laevad lahkuvad otsingupiirkonnast,» teatas Twitteris Austraalia meresõiduohutuse teenistus (AMSA).

Malaysia Airlinesi reisilennuk Boeing 777 kadus radariekraanidelt 8. märtsi varahommikul veidi pärast starti Kuala Lumpurist teel Pekingisse. Lennuki pardal oli 239 inimest.

Algselt Lõuna-Hiina merele keskendunud otsingud jõudsid viimastel päevadel välja India ookeani lõunaossa, kus Hiina lennukimeeskond nägi hulpimas «kahtlasi objekte», mille kuulumine lend MH370-le ei ole kinnitust leidnud.

Kolmapäeval teatasid Malaisia võimud, et Prantsuse satelliidi tehtud fotodel on võimalikus õnnetuspiirkonnas Perthist 2500 kilomeetrit edelas näha 122 kuni 23-meetrise läbimõõduga objekti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles