Utah politsei leidis garaažist seitsme imiku jäänused

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA Utah osariigi politsei arreteeris naise, kelle endisest kodust leiti seitsme imiku jäänused.

Naine sünnitas need lapsed aastaid tagasi ning peitis nende surnukehad pappkarpidesse, mis paigutas garaaži, edastab foxnews.com.

Uurijate sõnul elas 39-aastane Megan Huntsman veel kolm aastat tagasi Pleasant Grove`is, kus ta oli ajavahemikul 1996 – 2006 mitu korda lapseootel.

Pleasant Grove asub Salt Lake Cityst ligi 60 kilomeetri kaugusel.

Huntsman ja ta mees läksid kolm aastat tagasi lahku. Mees kontakteerus möödunud nädalalõpul politseiga, kuna leidis garaažist lapse laiba. Garaaži läbiotsimisel leiti veel kuus lapsejäänust.

Politseinik Michael Robertsi sõnul peaks Huntsmani ülekuulamine paljastama, miks ta lapsed tappis. Huntsmani hoitakse Utah maakonnavanglas ning talle esitati süüdistus kuues mõrvas.

Politsei esindaja sõnul elas Huntsman oma abikaasaga koos kui lapsed sündisid, kuid abikaasa ei ole nende laste isa. Kes väljapool abielu sündinud laste isa on politsei ei ole veel teada. Huntsmani abikaasa ei ole kahtlusalune.

«Oleme veendunud, et Huntsmani abikaasal ei olnud ta naise kõrvalsuhtest ja neist lastest aimugi. Samas on see mõistatus, kuidas abikaasa mitte midagi tähele ei pannud,» teatas Roberts.

Laste laibad saadeti Utah osariigi krimilaborisse uurimiseks. Samuti tehakse DNA-test, tegemaks kindlaks, kes on vanemad.

Naabrite sõnul on nad paljastusest šokeeritud, sest keegi ei pannud tähele, et Huntsman oleks 1996 – 2006 rase olnud.

Huntsmanil on kolm last, kes sündisid enne seda kui ta järgmised lapsed tappis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles