Vene meedia: Slovjanski suunas liiguvad tankid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemeelsete separatistide juht Vjatšeslav Ponomarjov.
Venemeelsete separatistide juht Vjatšeslav Ponomarjov. Foto: SCANPIX

Donetski oblastis asuva Slovjanski suunas liiguvad Ukraina sõjaväeosadest pärit tankid ja muu raske sõjatehnika, kirjutab Vene agentuur ITAR-TASS viitega separatistide juhile Vjatšeslav Ponomarjovile.

«Erinevatest suundadest saabuvad teated tehnika kohta… Peamine – me ei taha verevalamist, vaid konstruktiivseid läbirääkimisi,» rääkis ta.

Ponomarjovi väitel on taastunud korrakaitseorganite töö linnas. Militsionääride töö taastus pärast läbirääkimisi, kus lepiti kokku ühistes patrullkäikudes linnatänavatel.

Donetski oblastis Kramatorskis, kus separatistid ja Vene diversandid hõivasid linnavalitsuse hoone, on nähtud Ukraina sõjatehnikat, muu hulgas ka soomustransportööre.

«See on konditsioneere tootva tehase juures olev park. Asi on selles, et sealt siseneb linna maantee Dnipropetrovskist. Tee on halb, me kasutame seda harva, kuid näib, et seal sõidavad soomustransportöörid,» rääkisid kohalikud RIA Novostile.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles