Malaisia peaminister ei kuuluta veel lennukis olnuid surnuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Malaysiani lennuki pardal olnud inimeste lähedased kogunesid ka täna Pekingis Malaisia saatkonna ette meelt avaldama.
Kadunud Malaysiani lennuki pardal olnud inimeste lähedased kogunesid ka täna Pekingis Malaisia saatkonna ette meelt avaldama. Foto: SCANPIX

Rohkem kui kuus nädalad pärast Malaysiani liinil 370 lennanud lennuki kadumist pole Malaisia valitsusjuht veel valmis kuulutama pardal olnud 239 inimest surnuks.


«Mingil ajahetkel ma olen selleks valmis, kuid praegu tundub, et pean võtma arvesse omaste tundeid ning mõned neist on avalikult öelnud, et pole valmis seda aktsepteerima seni, kuni pole leitud kindlaid asitõendeid,» rääkis peaminister Najib Razak intervjuus CNN-ile.

Razak tõdes, et midagi muud kui seda, et lennukis olnud on jäädavalt kadunud, on samas ka raske ette kujutada.

Tuleval nädalal avaldab Malaisia valitsus esialgse raporti lennuki kadumise kohta. See dokument on juba praeguseks saadetud ÜROsse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles