Ministri kt Avakov teatas kaheksast viga saanud sõdurist Slovjanskis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina armee kontrollpost Harkivi-Rostovi maanteel Slovjanskisse sissesõidul.
Ukraina armee kontrollpost Harkivi-Rostovi maanteel Slovjanskisse sissesõidul. Foto: SCANPIX

Ukraina siseministri kt Arsen Avakov kinnitas kuulujutte lahingute taasalustamisest Slovjanskis ja teatas, et sõjategevuses on saanud haavata kaheksa sõdurit.

Ministri kt sõnul algas lahingtegevus kell 10.45 kohaliku aja järgi Slovjanski äärealadel linna sissesõidul Harkivi oblasti poolt. Valitsusvägedega võitlevaid terroriste on ligi 800.

«Terrorismivastases operatsioonis osalev rühm tegi hommikul kindlaks terroristide varitsuspaiga. Nad kasutavad raskerelvastust, tulistavad suurekaliibrilistest relvadest, omavad miinipildujaid ja muud taolist tehnikat,» rääkis Avakov ajakirjanikele.

Siseministeeriumi andmetel on vigastatuid mõlemal poolel.

Varem oli lahingutegevuse taastumisest teatanud Slovjanski omakaitseväelaste staap. Nende väitel algasid kokkupõrked telertorni lähistel. Pärast seda surusid korrakaitsejõud föderatsiooni poolehoidjad linna piiridest välja. Omakaitseväelased teatasid viiest haavatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles