Indoneesias ähvardab grupivägistamise ohvrit lisakaristus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Acehi naissoost šariaadipolitseinikud patrullimas.
Acehi naissoost šariaadipolitseinikud patrullimas. Foto: SCANPIX

Indoneesias abielumehega seksuaalvahekorda astumise eest väidetavalt grupivägistamisega karistatud naist ähvardab afääri eest veel peks, teatas täna kohalik ametnik.

Väidetavalt vägistas kaheksameheline grupp möödunud nädalal 25-aastase lese naise kodus Langsas. Lisaks peksid nad läbi mehe, kellega naisel väidetavalt afäär oli.

 Pärast rünnakut, mille käigus kasteti paari ka reoveega, andsid peksjad naise ja mehe üle šariaati tunnustavatele ametnikele.

Langsa šariaadiametniku Ibrahim Latifi sõnul ähvardab naist ja tema 40-aastast väidetavat afääripartnerit jätkuvalt kuni kümme kepihoopi. Me tahame, et neid abielurikkumise eest karistataks, sõnas ta AFP-le. Latif lisas, et vägistajad ei pääse samuti õigusemõistmisest.   

Politsei on praeguseks vahistanud kolm kahtlusalust, kelle seas on ka 13-aastane poiss. Viis väidetavat vägistajat on tabamata.

Indoneesias on Acehi provints riigi ainsaks piirkonnas, kus kehtivad islamiseadused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles