Töödeldud pildid Michelle Obamast: mu mees on tapnud rohkem tüdrukuid kui Boko Haram

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama
Michelle Obama Foto: SCANPIX

Internetis levivad töödeldud fotod USA esileedist Michelle Obamast, mille juures on tekst, mis viitab ta mehele, USA presidendile Barack Obamale.

Michelle Obama mõistis möödunud nädalal hukka kogu maailma šokeerinud Nigeeris koolitüdrukute röövimise, edastab Buzzfeed.


Rohkem kui 200 tüdruku röövi taga oli islamiäärmuslik grupeering Boko Haram. Selle rünnaku vastu astuti Twitteris kampaaniaga «Bring Back Our Girls» (Tooge meie tüdrukud tagasi). Seal on pildid naistest, kes hoiavad selle tekstiga silte.

Lisaks paljudele teistele kuulsustele liitus ka USA esileedi selle kampaaniaga.

Barack Obama valitsuse vastased aga kasutasid seda ära ning käivitasid internetis oma kampaania, millel on näha esileedist töödeldud pilte.

Fotodel on Michelle Obama hoidmas silti. Originaalfotol oli tekst «Bring Back Our Girls».

Töödeldud fotodel on aga «Nothing will bring back the children murdered by my husband´s drone strikes» (Mitte mingi asi ei too tagasi lapsi, kes hukkusid mu abikaasa droonirünnakute tagajärjel) ning «My husband has killed more young girls than Boko Haram ever could» (Mu abikaasa on tapnud rohkem noori tüdrukuid kui Boko Haram kunagi suudaks).

Lisaks veel mitmeid fototöötlusi, milles seostatakse tapetud lapsi ja droone.

Pilte vaata siit.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles