Vallandatud tütre ema võttis omaks Hispaania poliitiku tapmise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapetud poliitiku Isabel Carrasco matuseteenistus.
Tapetud poliitiku Isabel Carrasco matuseteenistus. Foto: SCANPIX

Hispaania põhjaosas asuva Leóni provintsivalitsusest vallandatud inseneri ema tunnistas üles kohaliku juhtivpoliitiku Isabel Carrasco tapmise, mida ta oli enda sõnul sepitsenud juba kaks aastat, ütles täna juurdlusega seotud allikas.


Leóni provintsivalitsuse konservatiivist juht, 59-aastane Carrasco tapeti esmaspäeval päise päeva ajal Leóni linnas Bernesga jõe jalakäijate sillal. Tundmatuks jääda soovinud tunnistaja sõnul kuulis ta sündmuskohal viit lasku.

Politsei pidas kahtlusalustena kinni 55-aastase ema ja tema 35-aastase tütre. Viimane oli hiljuti kaotanud kohtuvaidluse seoses 2011. aastal aset leidnud vallandamisega.

«Ema võttis tapmise omaks ja tunnistas ka, et oli kavandanud seda juba kaks aastat,´» ütles juurdlusega seotud allikas.

Uue pöördena tuli välja mõrvarelv, mida seni oli tulutult otsitud. Relva andis eile õhtul üle kohalik naispolitseinik.

Hispaania politsei peadirektor Ignacio Cosidó ütles, et ema María Montserrat González Fernández ja tütar Montserrat Triana Martínez González astuvad kolmapäeval kohtuniku ette. Kahtlusaluste hulka on arvatud ka relva üle andnud politseinik.

Leóni linnavalitsuse allikas seletas, et tütar töötas provintsivalitsuses ajutisel ametikohal, kuid jäi sellest ilma, kui 2011. aastal uus inimene tööle võeti. Lisaks töökoha kaotusele sai ta teada, et volikogu oli kogemata maksnud talle 12 000 eurot rohkem, ja tahtis raha tagasi. Tütar läks kohtusse, kuid kaotas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles