Turtšõnov: Kramatorski ja Slovjanski juures likvideeriti mässuliste baasid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgi lindikesi ja olematu Donetski rahvavabariigi tunnused kandvad venemeelsed jagavad Venemaa saadetud humanitaarabi.
Georgi lindikesi ja olematu Donetski rahvavabariigi tunnused kandvad venemeelsed jagavad Venemaa saadetud humanitaarabi. Foto: SCANPIX

Kramatorski lähistel läbi viidud terrorismivastase erioperatsiooni käigus likvideeriti mässuliste baas, rääkis Ukraina presidendi kt Oleksandr Turtšõnov.

Lisaks sellele rünnati ja hävitati ööl vastu tänast Slovjanki lähistel asunud terroristide salajane baas, vahendas tema sõnu Interfax-Ukraina.

Turtšõnovi kinnitusel tehti terroristidest täiesti puhtaks 5-kilomeetrise raadiusega tsoon telekeskuse ümber. Kõnealune keskus edastab Ukraina telesaateid Kramatorskisse, Slovjanskisse ja teistesse Donetski oblasti piirkondadesse.

Sõjalis-poliitiliste uuringute keskuse juht Dmitri Tõmtšuk kirjutas varem Facebookis, et Kramatorski lähistel Starovarvarovka asulas algas jõustruktuuride läbiviidava terrorismivastse operatsiooni finaal. Tema andmetel on operatsiooni ajal tapetud mitmeid venemeelseid mässulisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles