Moskva oblastis juhtunud rongiõnnetuses hukkus viis inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongiõnnetus Moskva oblastis.
Rongiõnnetus Moskva oblastis. Foto: SCANPIX

Moskva oblastis Naro-Fominski rajoonis sõitsid täna kokku reisirong ja kaubarong, õnnetuses hukkus vähemalt viis inimest.

Uudisteportaal Rossiskaja Gazeta (rg.ru) teatas viitega operatiivstaabi esindajale, et lisaks sai viga 45 inimest, kellest viie seisund on väga raske.

Moldova transpordiministri asetäitja Vladimir Chebotar rääkis, et temani jõudnud andmete järgi hukkus rongiõnnetuses kaheksa inimest, vahendas RIA Novosti. Vene ametnikud pole seda numbrit kinnitanud.

Reisirong oli teel Moskvast Moldova pealinna Chişinăusse. Eriolukordade ministeeriumi andmetel juhtus õnnetus kell 13.00 (Moskva aja järgi) Naro-Fominski ja Bekassovo jaama vahel, vahendas ITAR-TASS.

Kokkupõrke tulemusel sõitis rööbastelt välja 13 kaubavagunit, riivates reisirongi. Selle tulemusel sõitis rööbastelt maha kolm reisirongi vagunit. Mõningatel andmetel vajus neist kaks küljeli.

Õnnetuspaigale lendas kolm päästekopterit, sõitis mitu kiirabibrigaadi ja lisaks ka kriisiabikeskuse autod. Liiklus raudteel on peatatud.

«Kõik lähirajoonide meditsiiniasutused on valmis abivajajate vastuvõtuks,» teatas tervishoiuministeeriumi Moskva oblasti esinduse pressiteenistus.

Õnnetuspaigale sõitis oblasti tervishoiuminister Nina Suslonova.

Prokuratuur algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles