USAs sai tulistamises surma seitse inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA politseinikud.
USA politseinikud. Foto: SCANPIX

Ühendriikides California osariigis Santa Barbaras asuva ülikoolilinnaku lähedal täna toimunud tulistamistes sai surma vähemalt seitse ja vigastada samuti seitse inimest.

Santa Barbara maakonna šerifi Bill Browni sõnul on surnute seas ka tulistaja, kes avas kohaliku aja järgi täna hommikul autost korduvalt tule jalakäijate pihta. Tulistaja ja politseinike vahel toimus mitu tulevahetust, kuid kahtlusalusel õnnestus kaks korda politseinike eest põgeneda, kuni ta lõpuks ühele pargitud autole otsa sõitis. Kui politseinikud kahtlusalusele lähenesid, leiti autost mehe surnukeha, kelle peas oli kuulihaav.

Võimude sõnul tegutses tulistaja üksinda. Väidetavalt postitas tulistaja enne interneti videokeskkonda Youtube ähvardava sõnumiga video, mida praegu uuritakse. Võimud uurivad juhtunut kui ettekavatsetud massimõrva.  

Tulistaja motiiv pole teada, kuid esialgsetel andmetel võis olla tegu ebaõnnestunud suhtest tingitud vihapurskega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles