Video: kahe riigi politseinikud otsivad Portugalis taas Madeleine McCanni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti ja Portugali politsei üritavad Praia da Luzis toimuva ühisoperatsiooni käigus tabada mõnd vihjet Madeleine McCanni kadumise kohta, sest just seal Portugali kuurortlinnas nähti tüdrukut 2007. aastal viimati.

Otsingutele on kaasatud ka jäljekoerad, kes toodi ülesande täitmiseks spetsiaalselt Suurbritanniast kohale. Nädala lõpupoole lähevad tõenäoliselt kasutusse ka radarid ja ekskavaatorid.

 Madeleine McCann haihtus 2007. aasta 3. mai õhtul Praia da Luz korterist, kui tema vanemad olid lähedalasuvas baaris õhtustamas.

Neli kuud pärast tüdruku kadumist nimetas Portugali politsei lapse vanemad ametlikeks kahtlusalusteks, kuid 2008. aastal võeti süüdistused tagasi ja Portugali peaprokurör sulges tõendite puudumise tõttu juhtumi.

Möödunud aasta juulis teatas Suurbritannia politsei, et on alustanud oma uurimist. Londoni politsei hakkas juhtumit läbi vaatama juba 2011. aastal, kui lapse vanemad olid seda paluva kirja Briti peaminister David Cameronile saatnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles