Putin ja Porošenko kutsuvad vägivalla lõpetamisele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina uus president Petro Porošenko ja Venemaa president Vladimir Putin kohtusid täna põgusalt D-päeva mälestustseremoonial.
Ukraina uus president Petro Porošenko ja Venemaa president Vladimir Putin kohtusid täna põgusalt D-päeva mälestustseremoonial. Foto: SCANPIX

Vene meedia sõnul kutsusid täna põgusalt kohtunud Ukraina uus president Petro Porošenko ja Venemaa president Vladimir Putin kiirelt lõpetama vägivalda Ida-Ukrainas.

«Lühikeses vestluses, kutsusid Putin ja Porošenko kiirele verevalamise lõpetamise Kagu-Ukrainas ja kahepoolsele vägivalla lõpetamisele  – nii Ukraina relvajõudude kui ka föderaliseerumise toetajate poolt,» vahendas RIA Novosti Kremli esindaja Dmitri Peskovi sõnu.

Varasemalt on Porošenko öelnud, et terroritõrje operatsiooni Ida-Ukrainas ei lõpetata ning seda tuleb hoopiski kiirendada. Putin omakorda on eitanud igasugust Venemaa seotust Ida-Ukraina separatistidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles